1) Conditii de utilizare 

Prin comandarea ( confirmarea unei comenzi )  unor  produse afisate pe site-ul www.rainbowice.ro , Cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest site. Pentru folosirea in conditii optime a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare, ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor conditii de utilizare fara o notificare prealabila.

Comanda este considerata finalizata numai dupa ce a fost confirmata in prealabil  telefonic de catre Cumparator , de aceea va rugam sa acordati o importanta deosebita datelor de identificare pe care le veti introduce la crearea contului de utilizator.

rainbowice.ro isi rezerva dreptul sa anuleze o comanda in cazul in care  Cumparatorul nu ofera suficiente date de identificare.

O comanda neconfirmata nu are niciodata statutul de contract , contractul intra in vigoare doar dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre Vanzator.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe siteul www.rainbowice.ro , Cumparatorul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu acesta,si este de acord ca documentele care insotesc comanda(factura,certificat de garantie ) sa fie trimise pe cale electronica la adresa de email folosita la crearea contului de utilizator.

 

2) Drepturi de Autor 

Tot continutul acestui site , text , grafica,logo-uri , butoane , icon-uri, imagini , este proprietatea SC LAM EKAVIRA SRL,   si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice fel de material de pe acest site , fara acordul scris al SC LAM EKAVIRA SRL.

 

3) Confidentialitatea datelor 

Inregistram informatii de la client in momentul in care se inregistreaza pe site, plaseaza o  comanda, se inscrie la newsletter sau completeaza un formular. Atunci cand clientul plaseaza o   comanda sau cand se inregistreaza acesta va trebui sa completeze nume, adresa de email si adresa   fizica. Folosim aceste informatii pentru a livra produsele din comanda.

Informatiile pot fi folosite in una din situatiile urmatoare:

     a) Pentru a personaliza experienta pe site-ul rainbowice.ro si pentru a raspunde conform nevoilor clientului

     b) Pentru a ne imbunatati magazinul online,

     c) Pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor,

     d) Pentru a procesa comenzile,

Orice informatie primita din partea Cumparatorului , publica sau privata, nu va fi externalizata, vanduta, transferata niciunei alte companii pentru niciun motiv fara acordul sau in afara de situatiile in care trebuie sa livram colete

      a) Pentru a administra un concurs, studiu sau alta campanie de marketing

      b) Pentru a trimite periodic email-uri

      c) Adresa de email pe care ai inregistrat-o la plasarea comenzii va fi folosita pentru a trimite informatii despre comanda respectiva.

      d) Daca clientul s-a inscris la newsletter vom trimite periodic informatii legate despre campaniile noastre de marketing, produsele si serviciile noastre.

      e) Cumparatorul are dreptul de a se dazbona de la comunicarile periodice prin email.

Site-ul www.rainbowice.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere foarte mici pe care magazinul nostru le ataseaza browserului, daca acesta permite. Sunt folosite pentru a inregistra anumite informatii ce tin de experienta utilizarii site-ului.

 

 

4) Litigii

     In cazul unor conflicte aparute intre rainbowice.ro si clientii sai , care nu  pot fi stinse  cu  articolele din Termeni si Conditii , se va incerca solutionarea lor  pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare da la data sesizarii in scris.

     In cazul in care stingerea conflictului pe cale amiabila nu a fost posibila , conflictul va fi solutionat in instanta . in conformitate cu legile in vigoare.

 

 

5) Produse si  Preturi 

     Preturile produselor sunt afisate pentru fiecare produs in parte , sunt exprimate in EURO (daca nu este specificat altfel) si NU includ TVA-ul (19%) . Pretul poate fi modificat in orice moment de catre rainbowice.ro.

     Produsele comercializate de magazinul nostru sunt 100% originale iar detalile si denumirea lor sunt  preluate direct de la furnizorii nostri .

     In anumite situatii se poate intimpla ca stocul sa se modifice (produsul sa nu mai fie pe stoc) de la plasarea si pina la  finalizaea comenzii , caz in care banii vor fi returnatii catre Cumparator , daca este cazul.

    

 

6) Returul Produselor 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:  

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare/schimb  sunt suportate de consumator(cu orice companie de transport doreste). Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit , in acest caz returul va fi suportat de catre rainbowice.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi conditie in care a fost livrat , in ambalajul original cu toate accesorile , cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, nefolosit si nedeteriorat (inclusiv ambalajul sa fie intact ,  nerespectarea uneia dintre cerintele enumerate mai sus atrage dupa sine neacceptarea returului .

rainbowice.ro  va returna contravaloarea produsului in 14 zile calendaristice de la data intrarii in re-posesia produsului dupa ce in prealabil a fost instiinta in scris de acest demers , telefonic sau completand formularul de retur.

Nu pot fi acceptate ca si retur , produsele personalizate la cererea consumatorului , precum si produsele aduse in stoc pe  baza unor comenzi ferme efectuate de catre acesta.


LIVRĂM ORIUNDE

oriunde în România

FIDELIZARE

constantă pentru tine

PROMOȚII ZILNICE

de până la 20%

CONSILIERE GRATUITĂ

în alegerea produsului

Web design by Dianys Enterprises Holdings - realizare site web - creare site web - Seo services in Dubai